Haar kleuren bij de dameskapper van Amsterdam

Wilt u uw haar laten kleuren bij een dameskapper in Amsterdam? Zodat uw coupe er professioneel uit ziet en de kleur zo lang mogelijk blijft zitten? Wij bij Ron Hairstudio kleuren dagelijks dames en hebben daar dan ook een uitgebreide ervaring mee. Kies zelf uw kleur uit, of laat u adviseren over de kleuren die bijvoorbeeld het best passen bij uw gezicht of de kleur van uw huid. Wij werken alleen met de beste producten en zorgen tijdens het haar kleuren bij de dameskapper natuurlijk altijd voor een gezellig gesprek.

Professionele kleuringen

U kunt uw haar kleuren bij de dameskapper om er zelf geen omkijken naar te hebben, maar u kiest daarnaast natuurlijk voor onze professionele materialen. We werken bijvoorbeeld met Farouk Systems, waarbij u onder andere kunt kiezen uit een Chi kleuring zonder ammoniak of een Sunglitz behandeling, een highlight systeem. Daarnaast werken we ook met de producten van Matrix. U kunt kiezen uit een Color Sync zonder ammoniak of de Color Graphics, opnieuw een highlight systeem. Uiteraard kunnen we u adviseren over de verschillende producten, zodat u de juiste keuze maakt en u uw haar professioneel kunt laten verven.

Dameskapper in Amsterdam

Kom uw haar kleuren bij de dameskapper, gezellig bij ons in Amsterdam. We werken in principe op afspraak, maar op een moment dat het rustig is bent u natuurlijk van harte welkom. Bent u gewoon toe aan een kop koffie en wellicht een gezellig gesprek? Ook dan staat onze deur voor u open en verwelkomen we u graag. We kunnen u dan bijvoorbeeld meer vertellen over de verschillende producten waarmee we werken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op en laat uw haar kleuren bij de dameskapper van Amsterdam.

Maak nu snel een afspraak bij de gezelligste kapper van Amsterdam

Call Now Button