Gezellige kapsalon in Amsterdam

Zoekt u naar een gezellige kapsalon in Amsterdam , waar u een afspraak kunt maken om uw haar in model te laten knippen en bovendien te laten verzorgen met professionele middelen? Wij zorgen er als kapper in Amsterdam voor dat u kunt rekenen op een gezellig gesprek, maar bovendien op de kwaliteit die past bij de hoofdstad van ons land. We bevinden ons in Amsterdam Zuid, op een locatie die u gemakkelijk kunt bereiken, zodat u ook altijd even binnen kunt lopen voor een kop koffie.

Uitstekende producten

We maken als kapsalon in Amsterdam gebruik van professionele producten, van de verschillende uitstekende merken die er beschikbaar zijn. Denk hierbij onder andere aan Farouk Systems. Wij zorgen er met onze producten voor dat we uw haar mooi in model kunnen brengen of het grondig kunnen wassen, terwijl we aan de andere kant zo min mogelijk gebruik maken van schadelijke stoffen in de diverse producten. Dit zorgt ervoor dat u zich op een fijne wijze kunt laten verzorgen. We dragen als kapsalon in Amsterdam bovendien ons steentje bij aan een beter milieu voor ons allemaal.

Maak een afspraak

Wilt u eens langskomen in onze kapsalon in Amsterdam om uw haar in model te laten knippen, uw mooie haar te laten verzorgen of wellicht gewoon om eens een kop koffie te komen drinken? Kom eens kennismaken, of maak direct een afspraak zodat we u op een gezellige manier van dienst kunnen zijn. We zijn altijd in voor een goed gesprek, maar zorgen er als professionele kapsalon in Amsterdam daarnaast voor dat u er weer een tijdje tegenaan kunt. Gaat het u om het bijknippen van uw kapsel, of wilt u graag een advies over wat nieuws dat u erg goed zal staan?

Maak nu snel een afspraak bij de gezelligste kapper van Amsterdam

Call Now Button