Hairstudio Amsterdam

Bent u op zoek naar een goede hairstudio in Amsterdam, waar u een reservering kunt maken, maar u ook altijd zo even binnen kunt lopen? Wij werken met uitstekende producten en zorgen daarnaast altijd voor een gezellige tijd. Kom gewoon eens binnen voor een kop koffie en neem direct plaats op het moment dat we tijd hebben om u te knippen. We bevinden ons als hairstudio in Amsterdam in een van de meest gezellige buurten van Amsterdam, waardoor het sowieso een goed idee is om een keer bij ons langs te komen.

Professionele hairstudio

Als professionele hairstudio in Amsterdam maken we uiteraard gebruik van uitstekende producten. We werken met een aantal van de beste merken en zorgen er daarbij onder andere voor dat we geen gebruik maken van ammoniak. Daarnaast kiezen we zowel tijdens de behandeling als de verzorging voor middelen die hun kwaliteit meer dan bewezen hebben. Uiteraard bevelen we u daarnaast de gewenste producten voor het thuisgebruik aan, zodat u zich ook na uw knipbeurt optimaal kunt verzorgen. We zijn u als hairstudio in Amsterdam graag op een zo uitgebreid mogelijke manier van dienst.

Hairstudio in Zuid

Als hairstudio in Amsterdam bevinden we ons in een gezellig deel van de stad. U kunt ons vinden in de rivierenbuurt, in de Pijp. We werken nabij het Victorieplein en zijn daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met de auto zal het over het algemeen geen probleem zijn om langs te komen, al dient u wel rekening te houden met de noodzaak tot betaald parkeren. Kom daarnaast gewoon eens op de fiets langs. Als Hairstudio in Amsterdam staat de deur bij ons altijd open en knippen we u direct als we daar op dat moment de tijd voor hebben.

Maak nu snel een afspraak bij de gezelligste kapper van Amsterdam

Call Now Button