Zoekt u een kapper in Amsterdam, waar u terecht kunt voor een professionele behandeling en een gezellig praatje met een goede kop koffie? Ron Hairstudio combineert het gezellige uit onze prachtige hoofdstad, met de professionele producten die u van een goede kapper verwacht. Maak er een afspraak voor een behandeling, of stap er gewoon eens binnen voor een heerlijke kop koffie en een gezellig gesprek. U bent bij Ron Hairstudio Amsterdam van harte welkom en aan het juiste adres.

Gezellige kapper Amsterdam

Amsterdam staat haast synoniem voor een bijzondere vorm van gezelligheid, zoals we die kennen in onze hoofdstad. Ervaar de gezelligheid bij Ron Hairstudio, of kom naar de kapper in Amsterdam voor een professionele behandeling. Wenst u advies met betrekking tot uw kapsel, of bent u op zoek naar de producten die u thuis kunt gebruiken voor de verzorging van uw haar? Als kapper in Amsterdam zijn we u graag van dienst met een advies op maat en knippen we uw haar stijlvol in model. We gebruiken uitsluitend professionele producten en houden bijvoorbeeld de invloed op het milieu nauwgezet in de gaten.

Professionele producten

U kiest bij Ron Hairstudio Kapper Amsterdam voor een kapper met alleen maar professionele producten van Matrix, zoals Sync Color om uw haar op een mooie manier te kleuren. Denk daarnaast bijvoorbeeld aan Matrix Biolace voor de verzorging van uw haar en Exquisite Oil. Verder werken we bijvoorbeeld met Farouk Systems en kunnen we u meer vertellen over de Silk Therapy of Silk Infusion. Wilt u thuis gebruik maken van de producten van CalMare Cosmetics of van Keune? Wij kunnen u de verschillende producten verkopen en u als kapper in Amsterdam bovendien uitstekend aangeven hoe u hier het best gebruik van kunt maken voor een optimaal resultaat.

Call Now Button