Gezelligste kapsalon in Amsterdam

Ron Hairstudio is een kapsalon in Amsterdam waar u gemakkelijk binnenloopt, maar waar u daarnaast ook een afspraak kunt maken om er zeker van te zijn dat u bij ons terecht kunt. Zo hoeft u nooit lang te wachten totdat u geknipt wordt, maar helpen we u daarnaast ook graag wanneer er toevallig een plaats vrij is. Wij werken met producten van diverse bekende merken en zorgen er als kapper in Amsterdam op die manier voor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Kapsalon Amsterdam Zuid

We bevinden ons als kapsalon in Amsterdam in het zuiden van de prachtige hoofdstad. U kunt ons vinden in de Rivierenbuurt, aan de Biesboschstraat, bij het Merwedeplein. Dit is een uitstekende locatie binnen de stad, die ook met het openbaar vervoer op een goede manier bereikbaar is. We bevinden ons net achter de Churchilllaan, waardoor u bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft om er met tramlijn 12 of 25 te komen, door uit te stappen op de halte aan de Waalstraat. Ook is het mogelijk om onze kapsalon in Amsterdam met de bus te bereiken, door lijn 62, 65, 245 of 354 te nemen, die u naar de Waalstraat brengen.

Toegankelijke kapper in Amsterdam

Als kapsalon stellen we ons graag zo toegankelijk mogelijk op. Dit doen we onder andere door ervoor te zorgen dat u altijd even binnen kunt lopen, om te kijken of er op dat moment een plaats vrij is. Indien dat niet het geval is maken we graag een afspraak voor u, zodat u zich binnenkort bij ons kunt laten knippen. Zo kunt u bij ons altijd even binnenlopen. Als kapper in Amsterdam zijn we u graag van dienst, op een moment dat het u en ons beiden goed uit komt.

Maak nu snel een afspraak bij de gezelligste kapsalon van Amsterdam

Call Now Button