Keune Haarproducten

Keune bij de gezelligste kapper van Amsterdam

Bij de gezelligste kapper van Amsterdam werken we onder andere met de producten van Keune. Ron Hair Studio maakt gebruik van deze professionele producten, om ervoor te zorgen dat we u een nieuwe coupe aan kunnen meten, of u de mogelijkheid heeft uw haar op een milieuvriendelijke manier te stylen. We knippen uw haar, maar zorgen daarnaast voor een uitstekende verzorging. U houdt uw haar daarmee in een goede conditie, zodat uw kapsel extra glans of uitstraling krijgt en u weer stralend de deur uitloopt, na een bezoek aan de gezelligste kapper van Amsterdam.

Professionele Keune producten

De professionele Keune producten zijn er in verschillende soorten en maten. We maken bijvoorbeeld gebruik van de Color Extensions, waarmee we ervoor zorgen dat de kleur van uw haar op een prachtige manier uit zal komen. Daarnaast maken we gebruik van Hair Extensions en de Semi Color producten, twee productgroepen binnen het geheel die staan voor de uitstekende kwaliteit van het merk. Men is internationaal actief en zorgt er op die manier voor dat er pure kwaliteit geboden kan worden. De Perm en Tinta Color producten vormen een uitstekende toevoeging op het assortiment, waar we u natuurlijk graag meer over vertellen.

Kom eens langs

Wilt u uw haar graag een keer laten verzorgen met de Keune producten die we gebruiken bij de gezelligste kapper van Amsterdam? Kom dan een keer langs en schuif direct aan wanneer er toevallig ruimte is, of maak een afspraak zodat we u ook direct kunnen knippen. We werken over het algemeen op afspraak, maar u bent natuurlijk altijd welkom om een heerlijke kop koffie bij ons te komen drinken. We bevinden onszelf in het zuiden van Amsterdam, op een locatie die zowel met het openbaar vervoer als de auto goed bereikbaar is. We hopen u graag binnenkort bij ons in de Kapperzaak te zien.

Maak nu snel een afspraak bij de gezelligste kapper van Amsterdam

Call Now Button