Matrix haarproducten bij Ron Hairstudio

Ron Hairstudio werkt met Matrix haarproducten, die er al sinds 1980 in slagen om de wereld te veroveren. Men is er in 10 jaar tijd in geslaagd om marktleider te worden in de Verenigde Staten, wat aangeeft hoe degelijk de producten op het gebied van professionele haarverzorging zijn. Ook op dit moment is men er nog marktleider. Daarnaast zijn de Matrix haarproducten ook in Europa niet meer weg te denken, waardoor we er als Ron Hairstudio voor hebben gekozen om u deze kwaliteit aan te bieden.

Matrix haarproducten staan voor innovatie

Het unieke van de Matrix haarproducten is dat ze altijd een oog hebben voor innovatie, iets wat veel andere merken vaak niet aan durven. Denk hierbij onder andere aan de Biolage lijn, die vanaf 2011 al gedeeltelijk vrij is van parabenen en sulfaat. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke ingredi├źnten meer de ruimte krijgen en u er uiteindelijk voor zorgt dat u uw haar op een zo goed mogelijke manier kunt verzorgen. De Biolage lijn van Matrix haarproducten loopt wat dat betreft voorop binnen de totale markt, waardoor het een uitstekend idee is om hiervoor te kiezen.

Design Pulse Hairstyling producten

Ook de Design Pulse Hairstyling producten van Matrix haarproducten laten op een uitstekende manier zien dat men doorlopend bezig is met innovatie en er alles aan doet om voorop te blijven lopen. De producten passen uitstekend bij de trends die er op dit moment gaande zijn. Denk aan een edgy en trendy kapsel, dat uitstekend in model te brengen valt met behulp van de Design Pulse Hairstyling producten die er worden aangeboden. U bent er bij Ron Hairstudio zeker van dat we werken met de Matrix haarproducten, waardoor u op dat gebied kiest voor niets minder dan het beste dat er beschikbaar is.”

Maak nu snel een afspraak bij de gezelligste kapper van Amsterdam

Call Now Button