Biosilk bij Ron Hairstudio

Ron Hairstudio in het zuiden van Amsterdam werkt met de beste materialen, waardoor uw haar niet alleen weer perfect in model komt te zitten, maar het tevens goed gevoed wordt. Door uw haar in een goede conditie te houden zorgt u ervoor dat u er steevast stralend uitziet. Een bezoek aan de kapper leidt op die manier niet alleen tot een stijlvol geknipte coupe, maar dient ook als een verzorgende behandeling voor uw haar, zodat u weer glanzend over straat kunt.

Verrijkt met natuurlijke zijde

Het grote voordeel van Biosilk is dat het de enige echte haarverzorgingsproductlijn is die verrijkt is met natuurlijke zijde. Op die manier wordt uw haar niet alleen zacht, maar gaat het ook prachtig glanzen en oogt het simpelweg gezond. In zijde zitten 17 van de 19 aminozuren in het haar die een sterke gelijkenis vertonen, waardoor het een uitstekend idee is om uw haar hiermee te laten behandelen. Aangezien Ron Hairstudio werkt met Biosilk kunt u zich eenvoudig uitstekend laten behandelen. U kiest voor een luxe verzorgende behandeling en bent op die manier zeker van een stralende bos haar, of een prachtig in model geknipt kapsel met een gezonde uitstraling.

Herstellende werking en glanzend resultaat

Biosilk is daarnaast zeer interessant vanwege de herstellende werking die er uit gaat van de ingrediënten die er gebruikt zijn. Deze zorgen voor het herstel van de beschadigde gedeelten in het haar en creëren een gladde schubbenlaag. Daarnaast wordt het haar sterker gemaakt en worden de dagelijkse beschadigingen van het haar voor een belangrijk deel voorkomen. Met name de styling tools zorgen voor een behoorlijke aanslag. Met behulp van Biosilk zorgt Ron Hairstudio ervoor dat uw haar zacht en soepel aan zal voelen en er op hetzelfde momenten op een prachtig stralende manier uit zal zien.

Maak nu snel een afspraak bij de gezelligste kapper van Amsterdam

Call Now Button