Farouk Haarproducten

Als Ron Hairstudio werken we met de beste producten, waartoe met name Farouk behoort. Het is het bedrijf achter een groot aantal uitstekende merken, waar we graag gebruik van maken. Ze werken we met haarkleuringen zonder p-phenyleen en zorgen we ervoor dat de producten uw haar in ieder geval niet beschadigen. Aan de andere kant kunnen we uw haar een prachtige kleur geven en zorgen we daarbij natuurlijk ook voor een verzorgende werking. Farouk is wat dat betreft een merk dat uitstekend aansluit bij de manier waarop wij graag werken en de manier waarop u als klant graag verzorgd wenst te worden.

Farouk merken

De naam Farouk zegt u wellicht niet direct iets, maar wanneer u denkt aan Biosilk gaat er waarschijnlijk wel een lampje branden. Dit is een merk van Farouk, waardoor de kans groot is dat u gebruik maakt van de producten van dit bedrijf. De verschillende merken en productlijnen zorgen ervoor dat u met CHI Professional Care voor een uitstekende behandeling kunt zorgen, maar dat ook CHI Organics tot uw beschikking staat. Wij werken graag met deze producten en zorgen er op die manier voor dat u kiest voor de meest professionele behandelingen die er mogelijk zijn.

Farouk en kwaliteit

Kwaliteit staat bij Farouk hoog in het vaandel, net als de natuurlijke basis die aan veel van de producten ten grondslag ligt. Met name CHI Organics en CHI Enviro zijn daar goede voorbeelden van, maar ook de overige producten zijn op een heel natuurvriendelijke manier voor u ontwikkeld. Onder andere SunGlitz is daar een goed voorbeeld van. Het totaal zorgt ervoor dat Farouk op een uitstekende manier omgaat met het milieu, zonder aan de andere kant iets af te doen aan de effectiviteit en kwaliteit. Dit past goed binnen onze werkwijze in Ron Hairstudio in Amsterdam, waardoor we u graag kennis laten maken met deze producten.

Maak nu snel een afspraak bij de gezelligste kapper van Amsterdam

Call Now Button